Skip to main content

Utgraving av kjeller

Har du en kjeller med lav takhøyde, liten plass eller dårlig isolasjon? Da kan utgraving av kjelleren være aktuelt. Ved å grave ut en eksisterende kjeller kan man gjøre den mer romslig, og man kan også få mulighet til å isolere etasjen både inn- og utvendig.

Har du for eksempel en gammel kjeller med dårlig standard, er den kanskje ubeboelig. Gjennom utgraving av kjelleretasjen kan man gjøre plass til nye rom eller til og med en hybel, og sikre at rommene har tidsriktig og forskriftsmessig standard.

Admar Entreprenør AS kan hjelpe privatpersoner, sameier, borettslag og bedrifter med utgraving av kjeller fra A til Å.

Hvordan går vi frem ved utgraving av kjeller?

Dersom du ønsker hjelp med utgraving av en kjeller, kan vi utføre jobben på en effektiv og trygg måte. Vi begynner som regel med utgraving av massene. Deretter vil vi typisk sette i gang med å pigge opp kjellergulvet.

Ved hjelp av en liten gravemaskin kan vi kjøre inn i selve kjelleren, slik at vi får mulighet til å effektivt frakte bort alle rester av masser og betong. Vi støper så gulvet. Hva som eventuelt gjøres videre, avhenger av hva du som kunde ønsker.

Noen ønsker å gjøre kjelleren beboelig, mens andre ønsker boder og oppbevaringsløsninger. Vi lager en plantegning i samråd med deg, slik at resultatet blir akkurat slik du ser for deg.

Tenk på dette når du planlegger utgraving av kjeller

Admar Entreprenør AS gir deg rådgivning underveis, og et tverrfaglig team planlegger prosjektet slik at utførelsen blir forskriftsmessig og god. Før vi setter i gang, er det visse ting som må tas hensyn til.

Etablering av ekstra nedgangstrapp eller innsetting av større vinduer er for eksempel søknadspliktig. Her er det nødvendig å ta høyde for hva kommunen du bor i krever. Vi bistår deg med eventuell søknadsprosess, om du ønsker det.

Når vi kommer på befaring vil vi også kalkulere hvilken takhøyde som kan oppnås uten etterstøping av fundament, om vi bruker eksisterende fundament som base.

Hvorfor få hjelp av oss når kjelleren skal graves ut?

Admar Entreprenør AS består av 40 kompetente og erfarne ansatte, og vi har en rekke gode samarbeidspartnere. Derfor kan du få tilgang på alle tjenestene du trenger på ett og samme sted.

Jevnlig kommunikasjon sikrer at du er oppdatert under hele prosessen. Ved hjelp av kompetente gravearbeidere og en moderne utstyrspark, sørger vi for at prosessen blir mest mulig effektiv.

Fyll ut kontaktskjemaet for en gratis og uforpliktende befaring!

Kontaktskjema