Skip to main content
admar om oss

Om oss

Velkommen til Admar Entreprenør As og våre lokaler på Vøyenenga i Bærum. Vi er en totaltentreprenør med 35 ansatte. Jobbene vi tar på oss er hovedsakelig i Oslo og Viken, men vi tar også på oss prosjekter andre steder i landet. Vi utfører arbeid for både privatpersoner og bedrifter, borettslag og sameier. Hos oss finner du dyktige håndverkere innenfor alle håndverksfagene og vi har mangeårig erfaring med totalrenovering, vedlikehold, oppføring av nybygg/tilbygg, renovering av fasader og tak på bygårder.

Profesjonelt utstyr

Vi har også en bred maskin- og utstyrspark med egne gravemaskinførere som utfører alt innen graving og grunnarbeider. I utstyrsparken har vi blant annet flere kilometer med stillas og teltstillas. Teltstillas dekker hele bygget slik at vi kan utføre arbeidet under alle værforhold og årstider. Dette skiller oss fra konkurrentene våre, da vi kan ta på oss alle type arbeid året rundt, og ikke bli påvirket av årstider. 

Vi leverer alt fra A til Å

Våre dyktige prosjektledere hjelper deg gjerne med prosjekteringen og kommer med gode innspill. Det er fint å få innspill fra noen som gjør dette hver dag. Om du trenger hjelp med søknader til kommunen, har vi arkitekter vi samarbeider tett med som gjerne hjelper deg til mål. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor blant annet på elektro, rørlegger, membran, trapper, aircondition og ventilasjon. Som totaltentreprenør tar vi oss av alle samarbeidspartnere, mens du som kunde trenger kun å forholde deg til oss. Våre leverandører gir oss gode rabatter, noe som vil hjelpe deg å spare penger på materialer. Hos disse kan du besøke og plukke ut materialer til din smak. 

Admar Entreprenør  AS har en forpliktelse overfor sine kunder med å levere arbeid av god kvalitet og til riktig pris, hver gang. Vi vet at det er en nær sammenheng mellom god kvalitet, god økonomi og gode kundeforhold. Dette gir flere oppdrag og en trygg og sikker arbeidsplass.