Skip to main content

Drenering

Drenering innebærer at man ved hjelp av ulike tiltak leder vann bort fra bygninger, grøfter eller andre områder. Dette er blant annet viktig for å sikre boliger og andre bygninger mot fuktskader og lekkasjer, noe som kan oppstå om vannet trenger inn i konstruksjonene.

Admar Entreprenør AS bistår med alt innen drenering.

Hvorfor er god drenering viktig?

Ved hjelp av drenering kan man i mange tilfeller forebygge effektivt mot råte, mugg og dårlig lukt, for eksempel i kjelleren eller andre fuktutsatte deler av bygningen.

Sikrer man god drenering, kan man blant annet sørge for at det blir tryggere å oppholde seg i bygget, siden inneklimaet kan bedres (på grunn av mindre fukt og mugg). Dette er for eksempel aktuelt for huseiere som leier ut kjelleretasjen til leietakere.

God drenering kan også gjøre bygningen mer velegnet for oppbevaring av ulike gjenstander, enten det er snakk om varer, dokumenter eller andre ting.

Hvordan går vi frem når vi jobber med drenering?

Admar Entreprenør AS utfører dreneringsarbeid ved hjelp av toppmoderne maskiner. Vi har egne gravemaskiner som sørger for at vi kan gjennomføre jobben raskt, presist og effektivt, og i henhold til kundens ønsker.

Vi kan dessuten bistå med drenering året rundt. Takket være det moderne utstyret vårt er det fullt mulig å arbeide om vinteren, selv ved minusgrader. Mange foretrekker å utføre arbeid med drenering nettopp om vinteren, siden tomten/hagen skades i mindre grad.

Om du ønsker hjelp med drenering utenom vintermånedene, kan hagen eller tomten ta noe mer skade. Admar Entreprenør AS kan imidlertid bistå med opparbeiding av hagen i etterkant, dersom det skulle være behov for det.

Når vi jobber med drenering rundt hus og bygninger, kan vi også hjelpe til med etterisolering av byggets underjordiske del. Ellers kan det også nevnes at vi kan skifte ut og transportere bort dreneringsmasser.

Hvem hjelper vi med drenering?

Admar Entreprenør AS tilbyr dreneringstjenester til både privatpersoner, borettslag, sameier og bedrifter.

Vi kan blant annet bistå med drenering rundt varehus og næringsbygg, så vel som private boliger.

Slik går du frem

Ønsker du å bestille dreneringstjenester? Da kan du fylle ut kontaktskjemaet på siden vår, og vi kan eventuelt komme på en uforpliktende og gratis befaring på eiendommen. Vi utarbeider deretter et tilbud basert på dine ønsker og krav.

Vårt team av ansatte og samarbeidspartnere er erfarne og sitter på bred faglig kompetanse. Som kunde holdes du oppdatert gjennom hele prosessen, og du får rådgivning underveis.

Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Kontaktskjema