Totalrenovering

Totalrenovering innebærer en fullstendig renovering av boligen. Vi i Admar definerer oss som totalentrepenør. Dette gjør at du kun trenger å forholde deg til oss som entreprenør.

Våre erfarne prosjektledere bistår deg med råd og innspill, og hjelper deg med kreative løsninger skreddersydd for dine behov. Vi har også gode samarbeidspartnere på de fag vi ikke utfører selv.

Innvendig totalrenovering betyr at vi kommer inn og fjerner det gamle og oppfører alt nytt. Dette innebærer som oftest ny plantegning som fører til oppføring av nye rom, bad, kjøkken og stue. Utvendig totalrenovering innebærer som oftest utskifting av fasadepanel, isolering, bytte av vinduer og dører, takomlegging, blikkenslagerarbeid og utearbeid. 

Som oftest totalrenoverer vi boligen utvendig og innvendig som en totalpakke. Ofte ønsker kunder også gravearbeid som drenering. Dette kan våre dykitge gravemaskinførere selvfølgelig bistå med. 

Kontaktskjema

logo footer

Ta kontakt med oss for å bestille en uforpliktende gratis befaring.

- Vi bygger på erfaring

Kontaktinfo

Telefon
+47 22 50 33 50

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Godkjenninger

Design og utvikling av bonefish.no