Skip to main content

Totalrenovering

Ønsker du at boligen skal moderniseres eller gjøres mer energieffektiv? Eller er det kanskje på tide å bytte ut materialene fordi de er rammet av råte, fukt eller mugg? Totalrenovering kan da være løsningen, og innebærer at boligen gjennomgår full renovasjon.

Totalrenovering kan ikke bare bidra til at boligen får et mer tidsriktig og moderne utseende, eller at energieffektiviteten øker. Det kan også bidra til at verdien på eiendommen øker betraktelig, og er derfor en smart investering.

Admar Entreprenør AS er din totalleverandør av tjenester innen totalrenovering.

Hva slags tjenester tilbyr vi innen totalrenovering?

Som totalentreprenør kan vi utføre alt av renoveringsoppgaver. Mye av arbeidet kan vi utføre selv, men enkelte oppgaver utføres av våre samarbeidspartnere – slik som VVS- og elektrisk arbeid.

Du trenger kun å forholde deg til oss, noe som gjør prosessen oversiktlig og enkel. Vi har både tømrere, murmestere, snekkere, blikkenslagere og har dessuten våtromssertifikat (BVN).

Vi kan bistå med både inn- og utvendig totalrenovering, og utfører gjerne begge deler ved behov. Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med:

  •   Rivningsarbeid og fjerning av materialer som skal byttes ut
  •   Gravearbeid
  •   Nye plantegninger
  •   Utskifting av fasadepanel, isolasjon, vinduer, dører, tak og lignende
  •   Oppføring av nye vegger og rom (inkludert våtrom, stue, kjøkken etc.)
  •   Elektrisk arbeid
  •   Rørleggerarbeid

Hvem hjelper vi?

Vi kan bistå med totalrenovering på både private boliger, bedrifts- og næringsbygg. Admar Entreprenør AS har blant annet totalrenovert lokaler som kontorer og andre bedriftsbygg, så vel som privatboliger tilhørende familier eller enslige.

Vi kan også tilby oppgradering eller totalrenovering for større næringsbygg – som for eksempel lagerbygninger.

Hvorfor bruke oss når du trenger totalrenovering eller oppgradering?

Den kanskje viktigste grunnen til å velge nettopp Admar Entreprenør AS til totalrenoveringsprosjekter, er at du får tilgang på alle tjenester under ett og samme tak. Vi er dessuten opptatt av å veilede og gi gode råd til deg som kunde gjennom hele prosessen.

Vi kommuniserer og holder deg oppdatert hele veien – fra planlegging til overlevering av det totalrenoverte prosjektet. God prosjektledelse er alfa og omega for en god kundeopplevelse.

Admar Entreprenør AS sitter på lang erfaring og dyrebar kompetanse, noe som sikrer et optimalt resultat. Vi har en toppmoderne maskin- og utstyrspark, og et team bestående av 40 ansatte med bred kompetanse.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring, og motta et skreddersydd tilbud!

Kontaktskjema