Tilbygg

Et tilbygg til deres hus betyr mer plass til deg og din familie, samtidig som det øker verdien av eiendommen. Gjennom årene har vi utført mange tilbygg og har god erfaring på dette.

Eksempler på tilbygg er utviding av bygget utover til fordel av hybel eller for eksempel større stue. Vi utfører også oppføring av påbygg, hvor vi bruker eksisterende konstruksjon til å konstruere høyere takhøyde eller en ekstra etasje.

I de fleste tilfeller ønsker kunder også å utvide kjellere eller drenere huset. Her kan vi bistå med egne gravemaskiner og dyktige gravemaskinførere. Vi har erfarne prosjektledere som hjelper deg gjennom prosjektet med gode råd og innspill.

Som en totalentreprenør tar vi for oss hele arbeidet, som betyr at du trenger kun å forholde deg til oss. Vi stiller opp med blant annet stillas som dekker hele huset som et telt, slik at vi kan effektivt utføre tilbygget gjennom alle årstider.

Kontaktskjema

logo footer

Ta kontakt med oss for å bestille en uforpliktende gratis befaring.

- Vi bygger på erfaring

Kontaktinfo

Telefon
+47 22 50 33 50

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Godkjenninger

Design og utvikling av bonefish.no