Nybygg

Her i Admar synes vi det er alltid spennende å bygge et prosjekt fra start. Har du en boligdrøm å oppfylle, kan vi allerede fra begynnelsen bistå med prosjektering og hjelp til dokumentasjon for oppstart av prosjekt.

Vi samarbeider tett med dyktige arkitekter som hjelper prosjektet ditt med igangsettingstillatelse eller andre nødvendige søknader til kommunen. Med vår maskin- og utstyrspark kan vi allerede fra grunnarbeid bistå med utretting av terreng og pigging for å gjøre klart til nybygg. 

Tidligere vi har oppført både nybygg i form av en manns og flermannsboliger i Oslo og Viken, hytter på sørlandet og på fjellet. Vi oppfører hovedsakelig våre nybygg i Ytong da denne måten er miljøvennlig og energibesparende. Vår kompetanse strekker seg også over oppføring av nybygg gjennom den tradisjonelle måten i treverk.

Da vi er en totalentrepenør, betyr det at du vil kun måtte forholde deg til oss gjennom hele byggprossesen, da vi tar for oss alle nødvendige samarbeidspartenere. Du kommer med ideen, vi finner løsningen!

Kontaktskjema

logo footer

Ta kontakt med oss for å bestille en uforpliktende gratis befaring.

- Vi bygger på erfaring

Kontaktinfo

Telefon
+47 22 50 33 50

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Godkjenninger

Design og utvikling av bonefish.no