Skip to main content

Gravearbeid

Har du en tomt som skal klargjøres for bygging, asfaltering eller lignende? Eller ønsker du kanskje å fjerne en oljetank? Gravearbeid kan være nødvendig i mange tilfeller, både for privatpersoner, sameier, borettslag og bedrifter.

Admar Entreprenør AS kan bistå med en rekke gravejobber, enten det er snakk om små eller mellomstore prosjekter. Vi har toppmoderne utstyr og en bred maskinpark, og ikke minst – et erfarent, effektivt og kompetent team.

Når er gravearbeid nødvendig?

Gravearbeid kan være aktuelt i mange ulike situasjoner. Det kan for eksempel være snakk om følgende:

  •   Grunnarbeid som drenering, planering og utgraving på tomt
  •   Fjerning av oljetank
  •   Tilrettelegging av innkjørsel eller andre private veier
  •   Opparbeiding av hage og uteområder
  •   Graving og drenering av grøfter
  •   Oppføring av støttemur eller trapper
  •   Utgraving for bygging av kjeller

Hvorfor velge oss når du trenger hjelp med gravearbeid?

Admar Entreprenør AS kan bistå med alt av gravearbeid, og utfører hele prosjektet fra A til Å. Vi har mange gode samarbeidspartnere og tilgang på tverrfaglig kompetanse, slik at du ikke trenger å forholde deg til flere leverandører.

Vi vektlegger god prosjektledelse og kommunikasjon underveis, og sørger for at du som kunde er velinformert og oppdatert fra start til slutt. Du mottar også rådgivning fra kompetente fagfolk underveis.

Admar Entreprenør AS har også en bred utstyrspark, noe som inkluderer moderne gravemaskiner av høy kvalitet. Dette sikrer effektiv utførelse av gravearbeid, og et best mulig resultat til en mest mulig gunstig pris.

Merk deg også at vi kan bistå med drenerings- og gravearbeid året rundt – til og med om vinteren. Dette kan være en fordel for deg som ikke ønsker at sommerhagen skal ødelegges av gravearbeidet.

Hvordan bestille tjenester innen gravearbeid?

Dersom du ønsker hjelp fra Admar Entreprenør AS til gravearbeid, kan du enkelt kontakte oss ved å fylle ut kontaktskjemaet vårt. Du kan eventuelt sende oss en e-post eller ringe, om du foretrekker det.

Vi kan komme på en uforpliktende og kostnadsfri befaring, slik at vi kan utarbeide et skreddersydd tilbud i henhold til dine ønsker og krav. Dersom du ønsker å godta tilbudet, går vi videre med planleggingen og selve arbeidet.

Dersom gravearbeidet er søknadspliktig, kan vi ta oss av dette. Husk at vi også utarbeider en kontrakt med deg, slik at du har full oversikt over hva avtalen inkluderer.

Kontakt oss i dag for kvalitetsmessig utføring av gravearbeid!

Våre tjenester innen gravearbeid

Kontaktskjema