Skip to main content

Støttemur

Ved nivåforskjeller i terrenget kan en støttemur være en gunstig og praktisk løsning. Muren vil kunne begrense og støtte opp masser i bratte skråninger eller annet utfordrende terreng, der massene ellers ikke ville holdt seg på plass.  

Admar Entreprenør AS kan hjelpe privatpersoner, sameier, borettslag, bedrifter og andre med alt innen planlegging og oppføring av støttemur.

Ulike typer støttemur

En støttemur kan bygges av en rekke ulike typer materialer. Blant de vanligste kan vi nevne støttemurer av stein og granittblokker. Det er imidlertid også mulig å støpe en støttemur i betong, noe som kan gi et stilrent og moderne preg.

Alle løsningene er gunstige. Hva som passer best for deg som kunde, avhenger blant annet av hvilke estetiske preferanser du har.

God planlegging i forkant er viktig

Før man kan starte på arbeidet med å føre opp en støttemur, er det nødvendig med forberedelser. Bygging av støttemur kan være søknadspliktig, noe som blant annet vil avhenge av murens høyde og avstand til nabogrenser.

Admar Entreprenør AS hjelper til med å kommunisere med naboene, og kan ta seg av hele søknadsprosessen til kommunen. På den måten blir prosessen enklest mulig for deg som kunde.

Hvordan konstruerer vi en støttemur?

Når vi skal lage en støttemur, starter vi som regel med å tilrettelegge terrenget med gravemaskin. Eventuelle røtter og trær vil for eksempel bli fjernet, og vi pigger stein slik at underlaget blir flatt.

Etter forarbeidet, kan vi begynne å lage selve muren – for eksempel ved å legge granitt eller betongblokker.

Vi kan også sikre en pen finish, for eksempel ved å asfaltere eller bygge gjerde rundt støttemuren. Det finnes mange fine og kreative løsninger, og vi kommer gjerne med noen gode forslag.

Hvorfor velge oss?

Admar Entreprenør AS kan by på kreative løsninger som imøtekommer dine spesifikke behov. Vi har et team med bred faglig kapasitet, og har mange gode samarbeidspartnere.

Hos oss får du alle tjenestene du trenger samlet på ett sted, noe som gjør prosessen mest mulig oversiktlig. Du holdes oppdatert og informert underveis, da vi vektlegger regelmessig og god kommunikasjon.

Våre gravemaskinførere og murere har lang erfaring og sitter på dyrebar kompetanse. Dette sikrer et best mulig resultat og god effektivitet underveis.

Ønsker du at vi skal sette opp en støttemur på eiendommen din? Fyll ut kontaktskjemaet, og motta en uforpliktende og gratis befaring. Du vil deretter motta et tilbud tilpasset dine krav og ønsker.

Kontaktskjema