Skip to main content

Fasade og tak

At fasade og tak er i god stand, er helt avgjørende for at boligen skal være tett og isolert. Har bygningen et gammelt og slitt tak eller eldre fasade, kan dette medføre at bygget er dårlig isolert mot kulde, vær og vind. Dette kan igjen påvirke energiforbruket og strømkostnadene.

Som et standard estimat anbefales det å bytte ut eller renovere fasade og tak omtrent hvert 20. år. Dette vil imidlertid kunne påvirkes av både hustype og grad av vedlikehold. Det som er sikkert, er at fasade og tak har innvirkning på boligverdien og boligens visuelle uttrykk.

Har du behov for fasade- eller takarbeid på eiendommen din? Vi kan hjelpe deg med hele prosessen fra A til Å!

Våre tjenester innen fasade og tak

Admar Entreprenør AS har dyktige tømrere og murmestere med lang erfaring innen arbeid med fasade og tak. Her er noen av tjenestene vi kan utføre:

  • Blikkenslagerarbeid
  • Rehabilitering av fasade (mur- og pussearbeid)
  • Etterisolering
  • Utbytting av eldre dører og vinduer (også takvinduer)
  • Bygging av balkong
  • Utbytting av takstein og lekter
  • Montering av takrenner

Hvem hjelper vi?

Vi hjelper primært privatkunder med tjenester innen fasade og tak, men også borettslag og sameier. Admar Entreprenør AS stiller opp enten det er snakk om at lite eller stort prosjekt.

Hvordan jobber vi med fasade og tak?

Arbeidsprosessen vår kan variere fra prosjekt til prosjekt. I et typisk tilfelle vil vi sette opp et komplett stillas rundt bygningen, og beskytte bygningen mot vær og vind med et telt. På den måten kan vi jobbe med fasade og tak året rundt.

Når bygningen er sikret, kan vi sette i gang med arbeidet. Er det snakk om et bygg med trefasade, vil det ofte være behov for å rive den gamle fasaden før vi etterisolerer og sikrer med vindsperre. Til slutt setter vi opp ny kledning, og maler bygget i henhold til dine ønsker.

Ofte ønsker kunden at vi samtidig bytter ut takrenner og nedløpsrør, og utfører eventuelt arbeid på tak.

Slik går du frem

Dersom du ønsker å bestille tjenester innen fasade og tak, kan du fylle ut kontaktskjemaet vårt om du ønsker en gratis og uforpliktende befaring. Om ønskelig kan vi deretter utarbeide et tilbud tilpasset ditt budsjett og dine ønsker.

Om du godkjenner tilbudet kan planleggingsprosessen starte. Vi vil skrive en kontrakt med deg, slik at du får full oversikt over hva avtalen innebærer.

Vi hjelper deg til avtalt tid, og har kompetansen du er ute etter. Kontakt oss for mer informasjon!

Kontaktskjema