Fasade og tak

Fasade og takarbeid kan man i de fleste tilfeller utføre hele året rundt, spesielt hvis man rigger opp stillas med telt. Våre dyktige murmestere og tømrere har lang erfaring innenfor fasade og tak. 

Innenfor fasadearbeid sitter vi på bred erfaring og høy kompetanse av rehabilitering eller bygging av balkonger, blikkenslagerarbeid, utskifting av gamle vinduer og dører, etterisolering som er energibesparende og rehabilitering av fasaden i form av mur og puss. 

Ofte når man begynner på rehabilitering av fasade, lønner det seg også å se på kvaliteten av taket. Våre dyktige tømrere har bred kompetanse på større og mindre tak. Dette inkluderer alt vedrørende takarbeid som beslag, skift av takstein og lekter, isolering, skift av takvinduer, montering av takrenner og ventilasjon. 

Tidligere har vi utført fasader og tak på gamle ambassadebygninger, større bygårder og mindre eneboliger. Vi har god kompetanse på oppsetting av stillaser, telt til stillaser og arbeidsvarsling i forbindelse med dette. 

Kontaktskjema

logo footer

Ta kontakt med oss for å bestille en uforpliktende gratis befaring.

- Vi bygger på erfaring

Kontaktinfo

Telefon
+47 22 50 33 50

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Godkjenninger

Design og utvikling av bonefish.no